A következő figyelmeztetések merültek fel:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 23 - File: showthread.php(1651) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 157 errorHandler->error
/showthread.php(1651) : eval()'d code 23 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1651 eval

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Kamagra
Super Kamagra egy kombinált készítmény, amely sildenafil-citrátot és dapoxetint tartalmaz, így egyszerre kezeli a merevedési zavart és a korai magömlést.
A sildenafil a péniszben lévő erek simaizmait lazítja el, javítja a véráramlást, így szexuális izgalom hatására elősegíti a merevedés kialakulását és megtartását.
A dapoxetine a szerotonin visszavételét gátolja az idegsejtekben, késleltetve az ejakulációt és meghosszabbítva az együttlét időtartamát.
A készítmény tabletta formában kapható, segédanyagokat is tartalmaz, amelyek biztosítják az állagot, stabilitást és a hatóanyag egyenletes felszívódását; ezek önmagukban nem fejtenek ki hatást.
A Super Kamagra előnye, hogy egyszerre nyújt erőteljes és tartós merevedést, miközben segít a magömlés kontrolljában, így komplex megoldást kínál a férfiak szexuális problémáira. Az erősebb kombináció miatt fontos az óvatos adagolás és az egyéni tolerancia figyelembevétele.
Válaszol
Nálam a Kamagra zselé teljesen rendben volt, ezért gondoltam leírom a tapasztalatot. A zselés forma szerintem nagy előny, mert könnyű használni, és nem kell sokat várni a hatásra. Gyorsan felszívódott, nem volt kellemetlen érzés utána.
Ami külön tetszett, hogy nem volt „túl erős”, mégis megbízhatóan működött. Nem tapasztaltam sem fejfájást, sem más zavaró mellékhatást, szóval nyugodtan tudtam élvezni az estét. Az önbizalmon is dobott egyet, ami sokat számít.
Nyilván nem mindenkinek ugyanaz válik be, de nálam pozitív élmény volt, így abszolút vállalható opciónak tartom.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég