A következő figyelmeztetések merültek fel:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 23 - File: showthread.php(1651) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 157 errorHandler->error
/showthread.php(1651) : eval()'d code 23 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1651 eval

A téma értékelése:
  • 2 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vidalista
Első alkalommal próbáltam ki a Vidalista 60 mg-ot, és nagyon pozitív élmény volt. Már a bevétel után érezhetően fokozatosan kezdett hatni, de semmilyen kellemetlen mellékhatást, például vérnyomás-emelkedést nem tapasztaltam, ami számomra nagy előny. A hatás nagyon megbízható és tartós volt, ami jelentősen javította a szexuális élményt, sokkal magabiztosabbnak éreztem magam közben. Összességében elégedett vagyok, és nyugodt szívvel ajánlanám másoknak is, akik hasonló problémákkal küzdenek.
Válaszol
Szeretem, nagyon megbízható természetes hatás és érzet.
Jól működik magas vérnyomás mellett is
Válaszol
Kényelmes nagyon jó , nem kell felezni nem megy fel a vérnyomásom tőle.
Hozza az erekciot és a vágyat
Válaszol
Nekem ez volt az első a ,60 mg os
Nekem annyira bevált hogy max akkor hasznalok mást ha ezt hirtelen nem tudok szerezni.
Nagy szerelmem ez a szer, és a csajom is szereti Wink
Válaszol
(01-10-2026, 10:37 PM)6almas Írta: Első alkalommal próbáltam ki a Vidalista 60 mg-ot, és nagyon pozitív élmény volt. Már a bevétel után érezhetően fokozatosan kezdett hatni, de semmilyen kellemetlen mellékhatást, például vérnyomás-emelkedést nem tapasztaltam, ami számomra nagy előny. A hatás nagyon megbízható és tartós volt, ami jelentősen javította a szexuális élményt, sokkal magabiztosabbnak éreztem magam közben. Összességében elégedett vagyok, és nyugodt szívvel ajánlanám másoknak is, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Jó leírás 
Meg annyit tennék hozzá hogy az elnyújtott hatása miatt reggel is aktív voltam szexuálisan
Válaszol
(01-18-2026, 12:38 PM)Kovilaj Írta: Szeretem, nagyon megbízható természetes hatás és érzet.
Jól működik magas vérnyomás mellett is

Igen ez fontos hogy akár magasabb vérnyomással is szedhető
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég