A következő figyelmeztetések merültek fel:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 23 - File: showthread.php(1651) : eval()'d code PHP 8.2.30 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 157 errorHandler->error
/showthread.php(1651) : eval()'d code 23 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1651 eval

A téma értékelése:
  • 8 szavazat - átlag 4.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cenforce 200 mg
Nagyon jó csak nekem ez egy lorugas.
Érdemes fel szemmel kezdeni
Válaszol
(02-04-2026, 10:57 AM)Kolozsvári József Írta: Nekem egyik személy kedvencem.
Nincs mellékhatás, brutál teljesítmény és erekcio.
Hozza amit elvársz tőle

Ugyanez, de nekem azért ez nagy lorugas Smile
Válaszol
Nagyon erős cucc
Ha magabiztosság kell ezt nem hagyd ki
Válaszol
(01-14-2026, 05:48 AM)Npetz Írta: Hatásban nagyon erős és megbízható volt: gyorsan beindult, a merevedés természetes érzésű, tartós, és végig magabiztos maradtam. Ami számomra külön plusz, hogy nálam semmilyen mellékhatás nem jelentkezett – se fejfájás, se kipirulás, se rossz közérzet. Teljesen “tiszta” élményt adott.
Több mindent kipróbáltam már korábban, de egyik sem hozta ezt a szintet. A Cenforce 200 mg mellett végre nem kellett azon aggódnom, hogy működni fog-e, egyszerűen csak élvezni lehetett az együttlétet.
Természetesen ez saját tapasztalat, nálam így működött, de ha valaki egy igazán ütős és megbízható megoldást keres, szerintem érdemes számításba venni.

Nekem is ez a kedvenc, ugyanezekkel a tapasztalatokkal.
Válaszol
Nagy kedvencem, mindenkinek ajánlom legalább egyszer próbálja ki
Válaszol
Brutál, ha azt akarod érezni hogy egy állat vagy ez a te terméked!!!
Válaszol
A hatás nálam több órán át kitartott, ami nagy magabiztosságot adott, és nem kellett azon stresszelnem, hogy időre menjen minden. Mellékhatást szinte alig tapasztaltam, talán egy enyhe fejfájás volt az elején, de gyorsan elmúlt. Összességében azt mondanám, hogy ha valaki hasonló problémával küzd, érdemes lehet kipróbálni, persze odafigyelve az adagolásra és az egyéni érzékenységre.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég