A következő figyelmeztetések merültek fel:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 23 - File: showthread.php(1651) : eval()'d code PHP 8.2.27 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 157 errorHandler->error
/showthread.php(1651) : eval()'d code 23 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1651 eval

A téma értékelése:
  • 1 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cenforce
Wink 
A hatás érezhető volt, nem túl hirtelen, inkább stabil, és közben megmaradt egy természetesebb érzés is. Nálam különösebb mellékhatás nem nagyon jött elő, talán egy kis melegségérzet, de semmi vészes. Összességében olyan cuccnak tűnt, amit az ember nem túlgondol, csak számít rá, hogy működni fog.
Válaszol
Soha nem hallottam róla
Ezért jó hogy van ilyen fórum legalább frissítjük a tudást Smile
Sok termékről még nem is hallottam ami itt fent van
Válaszol
Egyre többször látom itt a Cenforce nevét, nem véletlenül. Nálam is nagyon bevált, stabilan és kiszámíthatóan tette a dolgát. Nem volt semmi mellékes stressz, csak magabiztosság és nyugalom.
Ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb választás, főleg azoknak, akik egy megbízható megoldást keresnek. Egyszerű, hatékony, nem kell túlgondolni.
Nálam abszolút pozitív tapasztalat, simán ajánlható annak, aki hasonló cipőben jár.
Válaszol
Egyik nagy kedvencem. Amit írtak az előttem lévők ugyanaz a tapasztalatom.
Nagyon meg vagyok vele elégedve
Válaszol
(01-10-2026, 06:30 PM)Ifjupal Írta: A hatás érezhető volt, nem túl hirtelen, inkább stabil, és közben megmaradt egy természetesebb érzés is. Nálam különösebb mellékhatás nem nagyon jött elő, talán egy kis melegségérzet, de semmi vészes. Összességében olyan cuccnak tűnt, amit az ember nem túlgondol, csak számít rá, hogy működni fog.

Nem próbáltam még, de kecsegtető
Válaszol
(01-10-2026, 06:30 PM)Ifjupal Írta: A hatás érezhető volt, nem túl hirtelen, inkább stabil, és közben megmaradt egy természetesebb érzés is. Nálam különösebb mellékhatás nem nagyon jött elő, talán egy kis melegségérzet, de semmi vészes. Összességében olyan cuccnak tűnt, amit az ember nem túlgondol, csak számít rá, hogy működni fog.

Működik, határozottsagot, erős erekciot adja rendesen.
Ezért is a kedvencem
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég